Інституційний репозитарій НАУ erNAU

  Інституційний репозитарій (https://er.nau.edu.ua/) – це вільний доступ до наукової інформації, запорука для подальшого розвитку науки у сучасному глобальному світі. Репозитарій НАУ сприяє інтеграції окремих вчених та всього університету до світової академічної спільноти. Інституційний репозитарій НАУ, основне призначення якого: накопичення, систематизація та зберігання в електронному вигляді інтелектуальних продуктів університетської наукової спільноти протягом усього періоду свого функціонування постійно поповнюється новими матеріалами і на сьогодні містить понад 26 тис. електронних документів. Завдяки erNAU науковці та студенти НАУ мають доступ до світової наукової інформації та обмінюються інформацією між НАУ та світовою академічною спільнотою, що сприяє розвитку комунікацій між університетами. НТБ здійснює методичну підтримку діяльності репозитарію.


Консультації через e-mail:
  • консультації щодо реєстрації у репозиторії erNAU;
  • надання прав доступу до фондів, зібрань та колекцій користувачам erNAU;
  • консультації ПВС з питань розміщення наукових матеріалів інституційного репозитарію
  • консультування відповідальних осіб по факультетах та кафедрах з питань адміністрування фондів, зібрань та колекцій;
  • рецензування (перевірка описів) робіт, що розміщуються у репозитарії  erNAU та надання письмових консультацій та пояснень через електронну пошту mail.nau.edu.ua;
  • консультації та пояснення щодо розміщення магістерських кваліфікаційних робіт у репозитарії університету;
  • надання статистичних даних щодо розміщення дипломних та інших робіт у інституційному репозитарії;
  • підготовка, допомога, консультації по роботі з репозитарієм НАУ, надання статистичної інформації завідувачам кафедр та адміністраторам з репозитарію на факультетах та кафедрах у зв’язку з роботою Акредитаційної групи освітніх програм;
  • адміністрування та наповнення електронної бібліотеки НАУ
Відповідальна особа:
Терещенко Марина 
e-mail: marina.tereschenko@nau.edu.ua
            maryna.tereshhenko@npp.nau.edu.ua

Електроні заявки щодо роботи з інституційним репозитарієм НАУ залиште за посиланням 
Подати заявку
Тел.: +38(044)406-78-53


Питання, що часто задаються

Відповідь


Час, необхідний для проходження процесу рецензування робіт у репозитарії НАУ, може залежати від кількох факторів:

  • Обсяг та складність роботи. Рецензування робіт, які мають більший обсяг або складніші змістовні аспекти, може забрати більше часу.
  • Якщо в репозитарії знаходиться значна кількість робіт, які потребують рецензування, то процес може затягнутися в часі.
  • Введення всіх метаданих. Якщо всі метадані введені правильно, включаючи всі необхідні дані, це може сприяти більш прискореному проходженню процесу завершення рецензування.

Зазвичай процес рецензування робіт у репозитарії НАУ може займати від 1 до 3 робочих днів, залежно від вищезгаданих факторів та інших умов, які можуть впливати на часові рамки.

Відповідь

  • Перший крок, користувач повинен бути зареєстрованим в інституційному репозитарії НАУ. Реєстрація відбувається через корпоративну пошту університету (@nau.edu.ua, @npp.nau.edu.ua).
  • Наступний крок, користувач звертається до свого відповідального на кафедрі для надання доступу до необхідної колекції/колекцій. 

Також є можливість подати електронний запит на сайті бібліотеки використовуючи опцію "Подати заявку"

Відповідь

Ні, не можна. Тези конференцій розміщуються виключно постатейно та обов'язково у форматі pdf. Також важливо ввести всі метадані статей.