Bentham Science Publishers

Bentham Science – видавець рецензованої наукової літератури в галузях фармакології та медицини, технічних та суспільних наук. На сьогодні Bentham Science видає понад 130 наукових рецензованих журналів, переважна більшість яких індексуються провідними бібліографічними базами даних.

Підтримуючи наукову спільноту України в умовах війни, видавництво Bentham Science Publishers повністю звільняє усіх українських дослідників від плати за публікації у журналах відкритого доступу протягом наступних 12 місяців.

Презентації з серії вебінарів, які провели 22-24 вересня 2021 р. для українських користувачів представники видавництва Bentham Science (англійською мовою):

  1. Вступ до журналів та електронних книг Bentham Science – тематичне охоплення журналів та електронних книг Bentham Science, бази даних та інструменти пошуку на сайті видавництва та користь для дослідників від співпраці з Bentham Science.
  2. Ефективна комунікація з редакторами та рецензентами – процес подання матеріалу для публікації та дії у випадку його відхилення, ведення електронного листування з редакторами та як правильно сприймати коментарі експертів.
  3. Планування публікації результатів вашого дослідження у журналах із високим рівнем впливу – вибір теми дослідження, журналу для публікації, підготовка матеріалу та керування процесом подання матеріалу для публікації.