НАУ отримав доступ до антиплагіат системи Strikeplagiarism.com

Головна / Новини / НАУ отримав доступ до антиплагіат системи Strikeplagiarism.com
антиплагіат
25.01.23

Система є єдиною в Україні, яка підключена до внутрішніх закритих репозитаріїв університетів (понад 100 млн робіт, з них 3 млн українською) і до баз публікацій (понад 100 млн робіт), індексованих Scopus і Web of Science!

Система StrikePlagiarism.com була визнана ENAI (Європейська мережа академічної доброчесності) однією з найкращих антиплагіатних систем у світі та є найзручнішою для використання навчальними закладами, видавництвами та іншими організаціями.

Компанія підписала угоди з провідними європейськими базами даних і агрегаторами, що дозволяє клієнтам StrikePlagiarism.com отримувати доступ до міжнародних наукових журналів. У потрібний момент база даних StrikePlagiarism.com включає кілька сотень тисяч наукових робіт, таких як кандидатські дисертації та публікації та мільйони студентських робіт. Система StrikePlagiarism.com має розширений алгоритм розпізнавання для понад 200 мов!

Для ознайомлення з роботою в системі запрошуємо вас на тренінг, який відбудеться 7 лютого о 11:00 годині за посиланням:

https://us02web.zoom.us/j/89424178792?pwd=S0tSbjE2K3BobjRLbGttSmFKQXU5UT09

Доступ до системи відбувається за логіном та паролем. Щоб отримати доступ - звертайтеся до Науково-технічної бібліотеки НАУ.  E-mail: ntb@npp.nau.edu.ua, ntb@nau.edu.ua