Вебінари Clarivate у 2023 році

Головна / Новини / Вебінари Clarivate у 2023 році
Clarivate
12.01.23

Науково-технічна бібліотека НАУ запрошує на вебінари Clarivate у 2023 році.  Цього року буде серія Clarivate науковцям кожного другого четверга кожного місяця о 16:15. Поки призначено вебінари першого кварталу. Буде використовуватись новий додаток у WEBEX якщо все буде успішно - згодом буде повний розклад. 


Розклад семінарів українською за посиланням https://clarivate.libguides.com/europe/ukraine


12 січня 2023

Тема: Профіль установи у Web of Science: створення, корегування, функції, можливості.

Тези:Профіль установи - це поєднана колекція назв які зустрічаються в публікаціях співробітників установи що проіндексовані у Web of Science Core Collection. Як створити, відкорегувати, внести зміни, хто відповідає за коректність даних Які можливості є у профілі для аналізу публікаційної діяльності установи та формування стратегії розвитку установи та науковця. Як працювати з профілями установи у Web of Science та InCites. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація  - перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

16:15-17:15 https://shorturl.at/esWX8

 

26 січня 2023

Тема: Research Smarter Про фінансування наукових досліджень


Тези:Стратегічні плани науково-дослідних установ та фінансових установ є центральним елементом планування та визначення майбутнього напрямку, тому відстеження фінансування та впливу досліджень є надзвичайно важливим.

Приєднуйтесь до нас, щоб дізнатися більше про аналіз фінансування досліджень, в тому числі про те, як визначити історичні тенденції та узгодити результати з вашим стратегічним планом. Ми також розкриємо ландшафт фінансування у вашій спеціальності, хто фінансує лідерів у вашій галузі та багато іншого.


Реєстрація  - перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

10:15-11:15  https://shorturl.at/vwJQX

 

9 лютого

Тема: Відкритий доступ в Україні та світі

Тези:Традиційний вебінар на честь річниці оголошення Будапештської ініціативи відкритого доступу. Що таке відкритий доступ, відкрита наука. Можливості, виклики науковцям установам, державі. Хто і як і скільки платить за публікацію, як друкуватися безкоштовно. Відповіді на запитання з реєстраційних анкет.

Реєстрація  - перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

16:15-17:15 https://shorturl.at/hnpIS

 

9 березня

Тема: Публікаційний процес в деталях

Тези: Оприлюднення результатів дослідження є важливим етапом кожного дослідження. Де і як буде опубліковані ваші дані матиме вплив на подальшу кар’єру, отримання визнання колег, можливість встановлення ефективних партнерств, отримання грантового фінансування. На вебінарі чому і як обрати видання що індексуються у Web of Science, як зберегти цей список, які бізнес-моделі видань і як опублікуватися безкоштовно, рецензування і його види, оформлення публікацій за форматом видання. Відповіді на питання з реєстраційних анкет.

Реєстрація  - перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register та заповніть анкету:

16:15-17:15 https://shorturl.at/cklRX